This page is hosted for free by cba.pl, if you are owner of this page, you can remove this message and gain access to many additional features by upgrading your hosting to PRO or VIP for just 5.83 PLN.
Do you want to support owner of this site? Click here and donate to his account some amount, he will be able to use it to pay for any of our services, including removing this ad.
Strony WWWSerwery VPSDomenyHostingDarmowy Hosting CBA.pl

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czym się różni toffi od karmelu ???
#1
jw.
Ubuntu - Linux for humans beings
Odpowiedz
#2
W karmelu nie ma mleka. To taki przezroczysty, brązowy syrop cukrowy. Może być też bardziej gęsty i po przestudzeniu całkiem twardy. Takiego używa się do różnych dekoracji, ale mi akurat potrzebny jest półpłynny.
Odpowiedz
#3
tea a co bedziesz roić? może cś pichcić <angel>
znajdziesz mnie tu i tu
Odpowiedz
#4
@znawczyni ludzi - nic nie będę pichcić. Chciałam mieć syrop do słodzenia kawy z mlekiem, żeby zamaskować jej aromat, bo strasznie go nie lubię a muszę czasem wypić kawę z powodu niskiego ciśnienia. Wcześniej kupowałam rozpuszczalną kawę karmelową ale już jej nie sprzedają. Ostatecznie udało mi się kupić syrop karmelowy w Lidlu i teraz szukam jeszcze jakiejś mało "kawowatej" kawy rozpuszczalnej.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości